Atleet Simon gaat op stap met Sandra in rolstoel

Atleet Simon gaat op stap met Sandra in rolstoel

Ik ben een atleet al sinds ik 5 jaar ben. Ik hou mijzelf bezig met sprinten. Hier heb ik altijd al een passie voor gehad. Ik was heel erg woelig toen ik kleiner was. Volgens mijn moeder kon ik iets goed doen ermee en dus had zij mij op sprinten gezet. Het is dus goed uitgekomen voor mij, want ik ben momenteel in training voor de komende Olympische Spelen. Dit is mijn passie en dus hield ik mij alleen hier mee bezig. 1 van mijn vrienden, die samen met mij deze sport beoefent heeft een zusje. Zij zit in een rolstoel. Wegens een verkeersongeluk kan zij niet meer lopen. Met een bepaald soort operatie kan het verholpen worden, maar zij staat nog op de lijst daarvoor. Het kan nog een jaar duren, voordat zij geholpen wordt. Elke keer als mijn vriend in de zaal komt om te trainen brengt hij haar mee. Ik sprak dan ook wel vaker met haar. Ik vond het zo leuk om te praten met haar dat ik graag een keertje op stap wilde met haar. Aangezien zij de zusje was van mijn vriend heb ik als een nobele man eerst aan mijn vriend gevraagd als hij het goed zou vinden als ik met haar op stap zou gaan. Hij was eerst verbaasd, want had niet gedacht dat iemand zijn zusje zo leuk kon vinden. Vooral hoe zij in een rolstoel is. Hij legde mij toen uit dat ik voorzichtig moet zijn op de weg etc., omdat zij in een rolstoel is. Ik had dus wel zijn toestemming en ben direct daarna bij haar gegaan om haar mee uit te vragen. Zij was zo blij dat ze begon te huilen. De komende weekend zijn wij tweetjes dus op stap gegaan.

 

op-een-date

Op een date

Ik mocht de auto van haar familie lenen, omdat die was aangepast voor een rolstoel. Toen wij op straat liepen en ik natuurlijk haar rolstoel duwde keken de mensen ons heel vreemd aan. Ik dacht eerst heel negatief erover, totdat een oudere koppel tegen ons zijn dat we er goed uitzien samen. Ik werd wel een beetje rood. Ik ben gaan zitten op een bankje, heb een ijsje gekocht voor haar en voor mij en we zaten te eten en te praten. Ik vind het zo leuk om met haar te praten. Zij is een heel gezellige vrouw, zit er helemaal niet mee dat zij voorlopig niet kan lopen en is erg positief. Ze durft zelfs grappen te maken over haar verlamde benen. Dat laat mij erg comfortabel voelen bij haar. Ik vroeg haar als zij een relatie wou beginnen met mij. Ik twijfelde over wat zij zou zeggen, want het was pas onze eerste date. Met een mooie glimlach zij ze dat ze dat wel leuk zou vinden. Ik was zo blij dat ik zonder te denken haar een zoen heb gegeven. Dat vond ze wel leuk. Ik tilde haar op uit haar rolstoel, zette haar op mijn schoot en kuste haar zolang ik wilde.