Geheimen van mannen

Er zijn enkele geheimen die mannen nooit vertellen aan vrouwen en daar zal ik het over hebben.Mannen vinden het beter om niets te zeggen over bepaalde dingen ook al berust het op waarheid.Hij zwijgt meestal omdat hij jou als vrouw niet wil kwetsen, omdat hij ruzie wilt voorkomen of omdat hij zich schaamt. Er kunnen ook andere redenen zijn waarom een man liever zwijgt.

 

Ik zal  beginnen met enkele geheimen van mannen:

 1. Ze denken vaak aan hun moeder,veel vaker dan dat ze laten  merken.Vooral als hij geen moeder meer heeft en een goede band met haar had.
 2. Hij doet aan sport alleen om het huis uit te gaan.Hij wilt dat gewoon eruit en lekker vrij zijn.Mannen willen graag alleen zijn,ze vertellen dit niet gemakkelijk omdat ze niet willen dat het beledigend overkomt.
 3. Mannen vinden  dat het belangrijk is om geld te verdienen.
 4. Mannen houden totaal niet ervan wanneer vrouwen met ze in discussie gaan.Als ze een discussie aan moeten gaan dan moet het uitsluitend om iets belangrijks gaan anders niet.Mannen willen nooit dat vrouwen hun de baas spelen.Een vrouw die constant wil praten aan een man zijn oor irriteerd een man heel erg.Vrouwen houden er van om slapende honden wakker te maken. Vrouwen doen dit, omdat zijn niet willen dat het zich nog een keer voordoet.Dat begrijpen bepaalde mannen ook, maar het is eigenlijk niet de juiste methode.Het komt bij een man lastig over. Ze vinden dan dat je ze aanvalt en dat het geen oplossing is.Herhaal dus geen dingen van jaren terug!!
 5. Mannen zijn ook zenuwachtig als ze voor het eerst moet zoenen of als ze voor het eerst seks hebben.
 6. Mannen geven vrouwen soms gelijk ook al is het soms niet zo alleen om alles rustig te houden.
 7. Mannen houden er niet van als een vrouw weigert om te zeggen als er iets aan de hand is. Meestal geven vrouwen antwoorden  als “niets” als er gevraagd word wat er is.Daar hebben mannen een behoorlijke hekel aan.
 8. Ook mannen zijn onzeker over hun lichaam.
 9. Ze kunnen soms zomaar ja of nee antwoorden terwijl ze je vraag niet gehoord hebben of niet begrepen hebben
 10. Veel mannen willen graag een TRIO.
 11. Ze houden van complimenten.Ze zijn er echt gek op.
 12. Het kan zijn dat hij een nicht(je)/zus(je)/vriendin/ tante/collega  van je aantrekkelijk vind.
 13.  Ze willen graag dat hun vriend je zien.
 14. Alle mannen kijken naar PORNO.Soms kijken ze er zoveel naar dat jij als vrouw een beetje onzeker van begint te worden.
 15. Ze willen graag aandacht van andere vrouwen ondanks ze een relatie hebben.
 16. Ze doen vaak alsof ze voor alles een oplossing hebben ook al weten ze dat ze het niet kunnen oplossen
 17. Ze houden je in de gaten op Facebook
 18. Mannen hebben bijna altijd zin,maar het kan dat hij een keer niet in de stemming is.
 19. Ze begrijpen je niet altijd.
 20. Ze houden ervan als ze verwend worden in bed.

Dit is heel wat he??maar nog lang niet alles!!Ik weet zeker dat ik je heb kunnen informeren omtrent de geheimen van mannen.Bepaalde wist je  misschien al,maar ze zeggen het bijna nooit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *