Hij heeft geen tijd

 

 

Ik heet Marjon en ik ben van beroep docent. Ik heb geen kinderen.Ik heb mijn eigen huis en mijn eigen auto. Ik verdien goed maar het probleem is dat mijn vriend geen tijd heeft voor mij. Hij is wel heel erg lief ik vraag me af waarom hij geen tijd heeft voor mij.Ik vraag me zelf soms ook af als de fout aan mij ligt of als hij verliefd is op iemand anders. Ik vraag mij ook af hoe belangerijk hij mij vind.

Ik ben 32 jaar oud.ik heb 2jaren een relatie met mijn vriend.Mijn vriend is 40 jaar en draait nu extra diensten. Wij hebben geen kinderen.Mijn vriend houd van lezen.In het verleden heb ik zelf ook boeken voor hem gekocht om te lezen.Ik heb wel een kinderwens ik wil graag 1 kind en ik wil daarvoor mijn best doen.Mijn man heeft naast zijn werk ook nog een studie die hij doet.Mijn vriend is nu bezig zijn studie af te ronden .Mijn vriend heeft het altijd druk.Na mijn werk zie ik hem vaak niet en als we thuis zijn is hij bezig met zijn studie en kunnen  we niets samen doen.In bed kunnen we lekker kroelen en spannende avonden hebben,maar dat is ook zelden.We spreken elkaar vaak via messengers en wij appen elkaar ook wel.Het komt vaak voor dat ik lang op antwoord van hem moet wachten.Wanneer ik bel neemt hij niet op.Het is helemaal niet fijn om zo een leven te leiden. Hij zegt altijd dat het goed komt maar ik merk er niets van.

 

Mijn vriend heeft altijd dringende zaken te regelen

Hij zegt  dat zijn studie voor gaat en dat hij bezig is zaken op orde te stellen in zijn leven.Wat mijn probleem is, is dat hij geen tijd voor mij heeft.Mijn vriend heeft altijd dringende zaken te regelen als we bij elkaar zijn is het echt voor korte tijd. We hebben geen ruimte voor quality time.Ik vind dat mjn vriend geen moeite maakt.Ik toon wel begrip maar ik vind dat hij  ook tijd voor mij moet maken.Het heb vaak dat gevoel dat het niet zal lukken met ons relatie.Het lijkt wel alsof ik single ben.Ik zie geen vooruitgang.Ik ben vaak op het punt gekomen om ons relatie te  beeindigen. Als ik hem zegt dat hij mij verwaarloosd zegt hij dat ik geduld moet hebben, omdat het nu even niet anders kan.Ik vind hem wel een goede partner, hij is wel zelfstandig en werk echt naar een goede toekomst.Mijn vriend is ook zorgzaam en daarom strijk ik vaak over mijn hart als het gaat om onze relatie.Ik wil graag weten hoelang dit nog zal duren.Het komt wel eens voor dat ik hem bijna een maand niet hebt gezien.We spreken elkaar op whatsapp en dat is wel elke dag. Ik heb hem wel gevraagd als hij iemand anders heeft.Hij zegt mij dat hij niemands anders heeft en dat hij heel blij en te vreden is met mij.Ik heb besloten om rustig te wachten,omdat er altijd iets er tussen komt af we een afspraak hebben.Ik denk vaak dat wij elkaar niet op de juiste tijd hebben leren kennen.
MIJN ADVIES NAAR JOU TOE IS.

  • Kijk hoelang zo een situatie zich voordoet.
  • Als jullie samen zijn zoveel mogelijk leuke en onvergetelijke dingen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *