Sjarlotte droomt van haar toekomstige man

Sjarlotte droomt van haar toekomstige man

Sjarlotte is een jonge dame van 18 jaar. Ze heeft een hele mooie persoonlijkheid en een aparte uitstraling waar een ieder blij van wordt. Zelfs woont ze nog bij der ouders waar ze naast studeren veel vrijheid geniet. Zoals bij elk meisje van haar leeftijd droomt ze ook over haar toekomst. Wie wenst zich zelf geen geweldige toekomst? Sjarlotte heeft van haar ouders altijd geleerd dat dromen over positieve dingen goed zijn om te werken naar een goede toekomst. Droom groot is de spreuk van haar vader. De afgelopen tijd droomt ze vaker over haar toekomstige man. Ze droomt over Hoe hij eruit ziet, hoe ze zich met hem amuseert en wat voor leuks ze allemaal niet met elkaar beleven.

 

de-weg-naar-haar-droom

De weg naar haar droom

Sjarlotte droomt al ruim 2 weken over hetzelfde. Moet ze het serieus nemen of is het gewoon wat zich in haar onder bewustzijn afspeelt. Ze moet eerlijk toegeven dat ze ontzettend geniet in haar droom. Het gevoel is hemels als ze het mag beschrijven. Langzamerhand wordt de droom zichtbaarder, want aan het begin zag ze een mans persoon, maar wie hij was en hoe hij eruit zag kon ze niet duidelijk genoeg zien. Op school maakte haar vriendinnen de opmerking dat ze straalde. Moet ik ze zeggen waarom dacht ze? Nee joh, als ik ze zeg dat het komt door een prachtige droom, zullen ze me zeker voor gek verklaren, dus hield ik het geheim maar voor mezelf. Elke dag keek ze uit naar de avond waar ze weer slapen kon gaan om weer eens te dromen over haar toekomstige man.

Zelf heeft Sjarlotte geen vriend, dus kan ze dat niet als aanleiding van haar droom zien. In haar droom lijkt alles zo echt. Verliefd kan ze zich zelf ook niet noemen op dit moment, waardoor ze toch veel waarde hecht aan haar droom. Het is zeker geen verzonnen verhaal, maar zal het ook echt uitkomen? Het gezicht van de knappe mans persoon in haar droom werd steeds duidelijk. Een lange heer, met hele brede schouders, mooie dunne lippen, blond haar, prachtige ogen en mooie benen. Die ochtend stond ze erg vermoeid op, omdat ze het bekend gezicht welke ze in de droom gezien had even moest plaatsen.

Die ochtend ging ze naar school. Terwijl de meester bezig was kwam er een heer om een boodschap te geven aan de meneer. Ik keek op en herkende een aantal dingen die ik in mijn droom zag. Wat een knapperd dacht is. is het echt de jongeman in mijn droom? Dezelfde kenmerken kon ik bij hem waarnemen. Lang, brede schouders, prachtige ogen, mooie benen en ook nog een hele warme stem. Hij keek ineens mijn richting op. Het oog contact was hart verwarmend. Ik vroeg aan een vriendin wie hij was. Ze gaf aan dat zijn naam Tony is, maar zo heel goed kende ze hem ook niet, omdat hij erg rustig is en vaak alleen loopt. Haar interesse in Tony was erg apart. Ze zal en moet hem leren kennen. Het is de knappe jongeman van me droom. Zal haar droom uit komen?