Waarom laat hij niets meer horen?

Wat kan het zijn als een man ineens niets meer van zich laat horen?

Het is voor een vrouw helemaal niet leuk  als een man  ineens niets meer van zich laat horen.Het komt vaak voor dat mannen ineens niets meer van zich laten horen.Vrouwen zitten dan met zoveel vragen.Vooral als zij haar echt goed voelde bij hem  en als ze dagelijks contact hadden.

Hier zijn enkele vragen waarmee vrouwen zitten als zij ineens niets meer horen van een man:

  • Is er wat mis aan mijn uiterlijk?
  • Ben ik lelijk?
  • Heb ik te snel omgang met hem gehad?
  • Wat heb ik gedaan?
  • Ben ik niet goed genoeg?

 

Er zijn nog meer vragen waarmee zo een vrouw zit.Ze zitten dan steeds redenen te gissen van de ene rede naar de ander reden.Er is zeker iets mis  gegaan ergens, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. De meeste mannen hebben een rede, maar bepaalde niet.Het kan zijn dat hij gewoon er voor kiest om weer alleen te zijn zonder dat jij  iets gedaan heb.Daar kan je niet veel aan doen, maar ik zal je helpen met enkele redenen dat een man niets meer van zich laat horen.

Reden 1

Het kan zijn dat hij heeft gehad wat hij graag wilde. Hier gaat het dan om seks.Hij heeft je ergens gezien en je lichaam zag er aantrekkelijk uit voor hem.Hij wilt hierdoor dan graag met je naar bed. Seks is echt het enige dat hij van je wilt daarna is hij klaar met je.Hij wilt eingelijk gewoon van je genieten en verder niks meer.Dit is heel pijnlijk,maar er zijn veel mannen die dit doen.

Reden 2

Hij heeft niet gekregen wat hij wou.Dit is ook zo een man die alleen contact met je heeft omdat hij seks wilt.Je hebt knappe vrouwen die niet direct seks krijgen met een man.Zulke vrouwen wachten geduldig en laten mannen er hard voor werken.Het kan zijn dat hij niet te lang wilt wachten of het word hem openlijk geweigerd.zo een man gaat heel gauw afstand van je nemen.Het zijn in de meeste gevallen players.

Reden 3

Hij heeft al een vrouw ,maar hij probeerde vreemd te gaan met jou.Het kan zijn dat zijn vrouw er achter is gekomen, als hij kinderen heeft en echt van zijn vrouw houdt gaat hij alles eraan doen om zijn relatie te redden.Hij gaat het contact met jou verbreken,want als hij dat niet doet kan zijn gezin uit elkaar gaan.

reden 4

Je bent niet waar hij naar opzoek is.Na elke dates merkt hij dat je toch niet bent wie hij dacht dat je was.Jullie verschillen heel veel van elkaar.Hij vind dan dat jullie niet bij elkaar passen.

Reden 5

Hij  is nog niet ready voor een relatie of voor een nieuwe relatie.Misschien is hij  op een heel pijnlijke wijze uit elkaar gegaan met zijn vorige partner en hij kan dat nog niet verwerken.Maar hij wilt proberen om een nieuwe relatie te beginnen.Het kan zijn dat hij er nog niet ready voor is begint te twijfelen en daardoor niets meer van zich laat horen.

Ik weet dat ik je een handje heb kunnen helpen.Neem deze redenen goed door zodat je een overzicht kan hebben over wat de redenen kunne zijn als hij niets meer van zich laat horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *