Waarom mannen eikels zijn

Dat is toch niet normaal !!!! Ik had 2 jaren een relatie met mijn ex vriend, toen hij op zekere dag verhuisde zonder bekende reden. Ik had dat niet verwacht en ik dacht altijd dat wij als vrienden uit elkaar zouden gaan. We konden samen ons problemen. Wij vertrouwden elkaar.Ik probeerde op mijn manier contact met hem te hebben, maar hij bleef mij negeren.Hij reageerde niet op mijn mailtjes en ook niet op mijn smsjes ik vond dat heel erg. Ik was er heel verdrietig om,maar ik heb me ten slotte erbij moeten neerleggen.Ik heb het maar gelaten voor wat het is.Ik kan het nog steeds niet begrijpen dat iemand met wie je een goede band hebt gehad plotseling doet alsof hij jou niet kent. 
Na drie maanden heb ik Fred leren kennen, alles ging goed tussen ons.Hij vond mij lief en zij dat hij blij is met mij en dat hij mij liever eerder had leren kennen.Ook deze vriend heeft het met mij uitgemaakt omdat hij mij ineens niet meer leuk vond. Ik probeerde geen vragen te stellen maar het het weer telaten voor wat het is. Ik werd weer teleurgesteld
VIJF REDENEN WAAROM MANNEN EIKELS ZIJN.
  • mannen willen hun ego beschermen.
  • mannen maken weining contact.
  • mannen durven het initiatief niet te nemen om het uit temaken.
  • Als jullie elkaar zelden ontmoeten.
  • Sommige mannen vinden het normaal om vreemd te doen

Er is goed nieuw en slecht nieuw waarom mannen eikels zijn.

Sommige mannen staan er niet bij stil dat zij gemeen handelen

Het goed nieuws is dat de meeste mannen het goed bedoelen.ZE HEBBEN NIET EENS DOOR HOE VEEL PIJN ZE JE AANDOEN.JE WORDT DAN OP DE KOOP TOE KWALIJK GENOMEN ALS JE VERTELT HOE  JE GEKWEST BENT GEWORDEN.DAT IS HELEMAAL NIET LEUk, OP ZULKE MOMENTEN VRAAG JIJ JE AF WAAROM JE EEN VROUW BENT. JE VRAAGT JE SOMS AF HOE VERDER TE GAAN MET EEN MAN DIE NIET BEWUST IS VAN DATGENE DAT HIJ JOU AANDOET.WAT ONZE ENIGE TROOST IS, IS DAT ER GEEN KWADE BEDOELING IS IN DE SITUATIE.HET LIJKT ER SOMS OOK OP ALSOF ER EEN COMMUNICATIE  STOORNIS IS TUSSEN MAN EN VROUW.

 

 WAAROM MANNEN EIKELS ZIJN

Mannen zijn onhandig en dat heeft allemaal te maken met zaken die vrouwen niet kunnen veranderen.Laat hem dat gevoel niet hebben dat jij hem gemeen vind hij gaat je toch niet begrijpen.Hij moet jou beter leren kennen en weten wat jij niet leuk vind.Als het niet goed gaat heeft hij het zelden door. mannen vinden het ook niet leuk als je ze confronteert met hun gedrag.

Mannen doen vaak genoeg hun best maar ze zijn zo moeilijk te begrijpen.Het beste om ergernis te verkomen is dat hij niet altijd reageert op dingen die jou tegen vallen.Laat wel duidelijk weten wat jij niet leuk vind.Mannen zitten eenmaal zo in inelkaar.Je kan weining eraan doen als een man zijn aandacht op iets heeft gevestigd.Je kan hem moeilijk op andere gedachten brengen.Als datgene waarmee hij bezig is jou niet interseert je dan gewoon pech hebt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *